تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها

طرز تهیه یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها

نویسنده : نویسنده سه شنبه 28 فروردین 1397 08:54 ق.ظ  •   


اتاق خبر 24:

یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می‌باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می‌باشد.
مواد لازم:

نمک: کمی
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
شکر: ۱/۲ استکان
برنج: ۱ استکان
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
به خرد شده: ۲ عدد
زردآلو خشک: ۲۰۰ گرم
آلو برقانی: ۳۰ عدد
یخمه تُرُش

طرز تهیه:

گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم‌پز شود.
آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم‌پز شوند.
برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.
سایر نکات:

مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
از نکات مهم این غذا شمردن آلوها است که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.

منبع: پاپیون



لینک منبع

مطلب طرز تهیه یخمه تُرُش؛ غذای مقوی اصفهانی‌ها در سایت مفیدستان.



آخرین ویرایش: - -

سه شنبه 28 فروردین 1397 10:03 ق.ظ
عزیزم تا حالا یه لیست جالب از متنوع ترین وبلاگ ها رو داشتی؟ می خوای ببینی؟ کافیه بهم سر بزنی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر